петък, 17 юли 2015 г.

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕМ ЗА ПОЧИВКА В КИТЕН - STYLE PLACE

Ето, че летния сезон навлезе в разгара си. Време е за почивка и най - добре е тя да бъде близо до морето. И ако ще е море то е хубаво да изберете Черно море. Не за друго, а защото си е нашето море. Наистина не всичко е перфектно уредено, има проблеми и т.н, но става дума за нашето море и за пари, които влизат в нашата икономика и държава.

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕМ ЗА ПОЧИВКА В КИТЕН - STYLE PLACE

Вече из медиите доста се изписа за слабия сезон, но все пак много българи все пак избират да почиват на море в България. В нашия случай Китен. Още в края на май и началото на юни започнаха запитвания за резервации при нас Въпросите са много:


  • Как да сме сигурни, че това, което виждаме на сайта отговаря на действителността
  • Предлагате ли закуска?
  • Не е ли прекалено висока тази цена за Китен?
  • Какви допълнителни услуги предлагате?
  • Наистина ли Style Place се намира точно на стълбите към плажа?
И още много много въпроси...


Сега ще опитам да отговоря на част от тях.

1. Как да сме сигурни, че публикуваното в сайта отговаря на истината?

В действителност снимките, които правим почти всеки ден показват определен ъгъл, определено време и определена светлина на това което се случва в Style Place. Когато дойдете на място, ще видите, че тревата в парка пред хотела е пожълтяла, а не е така зелена както на снимките ни. Горещото слънце и невероятната гледка от терасите ни обаче са винаги красиви и непроменими. Хигиената се поддържа ежедневно така, че чистотата е гарантирана от нас.

2. Предлагате ли закуска?

Възможно е на място да ви предложим пакетна цена, в която да бъде включена и закуска, обяд, или вечеря. Ние работим в тясно сътрудничество със заведение "Мармалята", което предлага страхотна кухня. В цените посочени на сайта обаче не е включена храна. Имате право на избор!

3. Какви допълнителни услуги предлагате?

Интернет, Wi Fi, в стаите. Кабелна телевизор. Гостите на Style Place могат ще получат талон за 50 % отстъпка при масажиста ни Валентин Маргаритов, който ще ви предложи да изберете между класически масаж, спортен масаж, SPA терапия с етерични масла, антицелулитен масаж... и още. Велосипед под наем. Друга допълнителна услуга е пералнята, която можете да ползвате. Съдействаме при организиране на разходка с лодка, гмуркания...

4. Наистина ли Style Place се намира на стълбите към Южния плаж?

Да. Няколко стъпала ви делят от плажа при Първи спасителен пост в Китен.

И още много други въпроси. Защо в по - евтините стаи няма климатик? Как да ви открием? Какво е времетраенето на един масаж?

Вижте телефона ни и формата за контакти и задайте и вашия въпрос, за всичко което ви интересува.

Ако сте се удавили в морето от оферти все пак вижте нашия хотел. Ако сте дошли в Китен и сте отседнали в някоя квартира минете на място и разгледайте. Ако се разхождате вечер по "Странджата" заповядайте!

Style Place e малък но уютен семеен хотел, който е подходящ основно за двойки, или семейства с едно дете до 6 г. Стаите са двойни. Апартаментът е с невероятен изглед към морето, която хипнотизира и зашеметява. Заповядайте!

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕМ ЗА ПОЧИВКА В КИТЕН - STYLE PLACE

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕМ ЗА ПОЧИВКА В КИТЕН - STYLE PLACE


ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕМ ЗА ПОЧИВКА В КИТЕН - STYLE PLACE

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕМ ЗА ПОЧИВКА В КИТЕН - STYLE PLACE

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕМ ЗА ПОЧИВКА В КИТЕН - STYLE PLACEstoineff

Автор в сайта & Управител

www.styleplace.info е сайта на хотела Стийл Плейс Китен. Ние предлагаме качествена услуга на разумна цена. Заповядайте!

0 коментара:

Публикуване на коментар