вторник, 19 май 2015 г.

СПИСЪК НА БАГАЖА ЗА ПОЧИВКА НА МОРЕ СЪС СЕМЕЙСТВОТО

С наближаването на края на май все повече от нас планират отпуските си и почивката. Някои ще я прекарат на морето,а други в планината. Каквото и дестинация да изберете за да прекарате спокойно и незабравимо е важно как ще се подготвите.

Тази статия е създадена от семеен хотел Style Place Китен и е предназначена основно за семейства с деца решили да почиват на морския бряг.   И ето края на май отпуските са планирани, резервациите са направени и ни предстои пътуване след няколко дни. Не чакайте последния миг знаете най - важните параметри продължителността на почивката ви, възрастта на децата и курорта, в който ще отседнете. Естествено от голямо значение е къде ще отседнете - в малък семеен хотел, на къмпинг в бунгало, или пък сте предпочели голям хотелски комплекс с пакет All inclusive.

Style Plase Китен

Ако ще пътувате с децата най - добере е да пътувате с личен автомобил. Това ще ви спести много нерви и неприятности. Все пак отивате на почивка така, че с това компромис е трудно да се направи така че... да започваме списъка.

ЗА ИЗ ПЪТ

1. Вода - въпреки че има доста бензиностанции и крайпътни спирки, особенно щем сте тръгнали семейно задължително е шише с вода. Помислете и за сокчета, солети мокри кърпи (или други тоалетни принадлежности, ако детето е по - малко - памперси.). Вземете игри/играчки за забавлението на децата в колата.

ЗА ПОЧИВКАТА

Style Plase Китен

2. Дрехи.
Вземете достатъчно дрехи. Към повечето хотели има перални, а пък ако сте на къмпинг няма да са ви необходими много дрехи. Все пак сте на море. съобразете се със ситуацията. Не забравяйте кърпи, джапанки, обувки и т.н

3. Принадлежности - 
 - кошарка за спане, ако детето ви е малко
 - сгъвама  количка, ако е необходимо
 - клечки за уши
 - душ гел, шампоан
 - четка и паста за зъби за детето

ЗА ВСЕКИ СЛУЧАЙ

4. Необходимите лекарства

Ако децата ви имат алергии, астма, или хронично заболяване вземете лекарствата, които примат (Вентолин, алергозан, кларитин, зиртек,и т.н ). Тъй като ентеритните инфекции са чести на морето помислете за пробиотици. Лекарства при диария – смекта, ентерол, био-гая (но тя се съхранява в хладилник)
Ще ви бъде необходим още, Термометър, заедно с температуропонижаващи лекарство - нурофен, панадол, течен аналгин.
 Вземете и дезинфектанти – кислородна вода, риванол,  бинт, спирт, лепенки, топоцин, памук)
Капки за очи и уши.
Спрей против насекоми Autan.

5. За плажа:
Въпреки, че можете да си купите по - долу изброените неща и от мястото, на което ще почивате все пак можете да вземете.
Чадър, дюшек, малък басейн, пояси, плувки за ръце, шнорхели, очила, плавници и т.н

Мокри кърпи и салфетки.
Плажна чанта/раница
Плажни кърпи за постилане.
Бански
Слънцезащитен крем – за дете 50 фактор.

6. Как да пътувате по-комфортно.

Тръгнете в час с по - спокоен трафик петък и неделя например не са добър вариант, часовете със засилен трафик всички ги знаят...  Не се ядосвайте и не бързайте. Забавлявайте се!

Style Place ви пожелава приятни летни мигове и страхотна семейна почивка.


stoineff

Автор в сайта & Управител

www.styleplace.info е сайта на хотела Стийл Плейс Китен. Ние предлагаме качествена услуга на разумна цена. Заповядайте!

0 коментара:

Публикуване на коментар