събота, 28 май 2016 г.

ФОЛКЛОРЕН ФЕСТИВАЛ АТЛИМАНСКА ОГЪРЛИЦА КИТЕН 2016

атлиманска-огърлица-китен
Фотограф: Таня Рисемова

КИТЕН.

Превърналият се в традиционен международен фолклорен фестивал “Атлимаска огърлица”, ще се проведе от 8 - ми до 12 - ти юни в парка на град Китен в непосредствена близост до нашият семеен хотел Style Place.

Това е пето издание на МФФ “Атлимаска огърлица” и ще се проведе под патронажа на кмета на община Приморско д-р Димитър Германов.

Желаещите да заявят участие във фестивала могат да изтеглят и попълнят заявка от тук :(Заявка за участие в  МФФ “Атлимаска огърлица”)

В рамките на пет дни ансамбли, певчески групи, танцови състави от различни държави и народности ще направят съпричастни гостите на Китен с вълшебството на фолклора и традициите.

През 2015 година във фестивала взеха участие 120 колектива и над 65 индивидуални изпълнители.

„Ще се радваме заедно да съпреживеем фолклорното вдъхновение в най-екзотичното място на Южното ни Черноморие, тук където се намира красивия залив „Атлиман“ и тук където Странджа целува морето!”, призовават организаторите.

Ние от Style Place пък ви предлагаме да резервирате нощувки за петте дни по време на фестивала при специални условия. Обадете се за повече информация на тел.0888 811 070



международен фолклорен фестивал “Атлимаска огърлица” КИТЕН 2016

stoineff

Автор в сайта & Управител

www.styleplace.info е сайта на хотела Стийл Плейс Китен. Ние предлагаме качествена услуга на разумна цена. Заповядайте!

0 коментара:

Публикуване на коментар