сряда, 6 май 2015 г.

КВАРТИРА ИЛИ ХОТЕЛ В КИТЕН


КВАРТИРА ИЛИ ХОТЕЛ В КИТЕН

Лятото приближава с висока скорост и е време за повечето от нас да си зададат въпроса: "Къде е изгодно да почивам на морето?"

Естествено всеки човек има индивидуални изисквания, а и различни разбирания за почивка на море.

Един от най - предпочитаните в последните години курорти за младите хора на българското Черноморие е Китен. Защо е така? Прекрасната природа, страхотните плажове, уютните заведения и ниските цени привличат като магнит хора, от цяла България. Търсенето на квартири и хотели покрива целия летен сезон от 15 - ти май до 15 - ти септември.

КВАРТИРА ИЛИ ХОТЕЛ В КИТЕНПовечето почиващи намират забавления от целия спектър като се започне от - дискотеки, барове, ресторанти и се стигне джетове, лодки, места за гмуркане и риболов.

Семеен хотел Стил Плейс (Style Place Китен) е малък семеен хотел, който се намира на ключово място в курорта. Плажът е на метри, като същевременно се намира и на улица "Крайморска" една от най - атрактивните в Китен.

Ако сте решили да прекарате незабравимо лято просто направете резервация в нашия хотел. Цените, които предлагаме са сравними с тези, които бихте платили, ако поръчате квартира, но получавате удобствата и услугите на хотел.
От екипа на Стил Плейс (Style Place Китен)

За контакти

stoineff

Автор в сайта & Управител

www.styleplace.info е сайта на хотела Стийл Плейс Китен. Ние предлагаме качествена услуга на разумна цена. Заповядайте!

0 коментара:

Публикуване на коментар