събота, 15 август 2015 г.

НАЙ-ДОБРЕ ПОХАРЧЕНИТЕ 50 ЛЕВА В КИТЕН


Разбира се, че освен забележителностите около Китен е хубаво е хубаво да сте наясно и със забавленията, които предлага курортното градче. Повечето от вас се досещат и веднага викат "Зангадор", "Кариби", "Кокаина"... Не... не, не е и лунапарка. Става дума за един свят, който съществува точно на няколко метра от Китен, но са малцина тези, които са го виждали.

На около 300 метра от Style Place се намира Водолазен център МАРИНА (Marina Diving Center). Още когато дойдох на 29 юни първата ми работа беше да се срещна с инструкторите и да ги попитам за водолазен курс. (голям мерак имам да се гмуркам). Поговорихме запознах се с Иво и се разбрахме като имам време да отида. Работата ме завъртя и все не успявах да се гмурна. До онзи ден.

Светът, който се откри пред мен ме изпълни с удоволствие. Заобиколен от водата, в която кипи живот и напътван умело от инструктора на центъра - Иво. Прекарах страхотно времето под вода и препоръчвам на всеки, да опита. Това са най - добре похарчените ми 50 лв. откакто съм в Китен.

Услугата, която ползвах (въпреки, че първоначално бях решил да се запиша на пълен курс) беше "Първо водолазно преживяване:"

Водолазната разходка е еднократно спускане за тези от вас, които искат да опитат нещо ново и различно. Включени са инструктаж, пълно водолазно оборудване и незабравими спомени от морското дъно!

Това е знака за излизане на повърхността. По - привцип го използвам, за да кажа, че всичко е ОК. Трябваше време докато науча, че така обърквам инструктора.



Това означава, че всичко е наред и преживяването може да продължи.

Не, не искам да излизам, пак се обърках

В ляво аз и Иво в дясно. Страхотен водолаз и професионалист.


Вижте сайта на Водолазен център Марина - http://www.divebul.com/

stoineff

Автор в сайта & Управител

www.styleplace.info е сайта на хотела Стийл Плейс Китен. Ние предлагаме качествена услуга на разумна цена. Заповядайте!

0 коментара:

Публикуване на коментар