събота, 16 май 2015 г.

НАЙ - СКЪПИТЕ ХОТЕЛИ И АПАРТАМЕНТИ В СВЕТА

Royal Penthouse Suite

Проучване на хотел Style Place Китен показа, че най-скъпият хотелски апартамент към момента се нарича "Royal Penthouse Suite".


Естествено неговото местонахождение не е в Китен. Цента за нощувка е $83 000 и е разположен на брега на Женевското езеро в Швейцария. Любопитни факти са, че прозорците и вратите му са бронирани, а спалните са свързани една с друга с асансьор. В апартамента има и други екстри като пиано, библиотека и зала за спорт.
Royal Penthouse Suite
На пиятното в Royal Penthouse Suite са свирили световноизвестните поп звезди като Риана и Майкъл Джексън


Доста далеч на второ място се нарежда апартамента - "President Suite", със своите  $52 000, за нощувка. Хотела е  "Grand Hyatt Martinez" в Кан, Франция. Една от най - уникалните гледки, на които можете да се насладите са от градината на покрива му. Хотелският апартамент разполага и с турска баня.


Presidential-Suite-at-Five-Hotel-and-Spa
Третото място е за апартамент в съседна Гърция. Става дума за нощувка в апартамента "Royal Villa" в Атина, за която ще трябва да се бръкнете с  $45 000. Луксозните мраморни бани, и невероятната гледка към Средиземно море са определящи при образуването на цената за хотелският апартамент.

Royal Villa

stoineff

Автор в сайта & Управител

www.styleplace.info е сайта на хотела Стийл Плейс Китен. Ние предлагаме качествена услуга на разумна цена. Заповядайте!

0 коментара:

Публикуване на коментар