сряда, 10 август 2016 г.

НАШЕТО ОТНОШЕНИЕ КЪМ ГОСТИТЕ НА STYLE PLACE

НАШЕТО ОТНОШЕНИЕ КЪМ ГОСТИТЕ НА STYLE PLACE

Много е важно да напишем как ние от къща за гости Style Place мислим за нашата работа.

Гостът е най-важният човек, който влиза в нашия хотел. Той е истински VIP (много важна личност) и си струва да му предоставим най-блестящо обслужване, защото той купува нашите стаите и услугите, които предлагаме. Той предоставя средствата за нашите разходи, включително заплатите, той е основание за възможността да работим тук.

Доволният гостенин ще се похвали на 2-3 свои познати, недоволният - ще се оплаче на колкото е възможно повече хора.
Гостът е най-важната фигура в хотела или ресторанта. От него зависи състоянието на заведението, заетостта, материалните приходи на
нашата къща за гости, работните места и заплатите на служителите. Това трябва много добре да се осъзнава и разбира.

-Гостът не пречи на нашата работа, той е нейната цел. Ние не му правим услуга, като го обслужваме - той ни прави услуга, давайки
ни възможност да направим това.
-Гостът не е едно име от статистиката, той е човек с чувства и емоции, като нас самите, със свои симпатии и антипатии, предпочитания и предразсъдъци.
-Гостът не е някой, с когото да спорим и се надсмиваме. Не можете да спечелите един спор с един гост. Ако спечелите - губите, защото той не желае да се докаже, че не е прав, или да се поставя под въпрос достоверността на това, което казва.
-Гостът е винаги прав, според своя мироглед и докато той е наш гост, по-добре е да бъдем на негова страна, като отправим поглед към себе си, към нашите услуги. Тогава можем да видим нещата в друга светлина.
Къща за гости Стил Плейс
-Доброто мнение на госта за Style Place е най-голямото предимство за нас. То не може да бъде купено, то трябва да бъде спечелено срещу блестящо обслужване.

Всеки клиент представлява отделна личност, от която до голяма степен зависи поведението му. Взаимоотношенията „служител - гост" трябва да се градят на взаимоуважение и учтивост.

Заповядайте при нас! Направете си резервация, като последвате линка- http://www.styleplace.info/p/blog-page.html

ВИЖТЕ НАШИЯТ ЕКИП:





stoineff

Автор в сайта & Управител

www.styleplace.info е сайта на хотела Стийл Плейс Китен. Ние предлагаме качествена услуга на разумна цена. Заповядайте!

0 коментара:

Публикуване на коментар