вторник, 21 юли 2015 г.

КОГА ПРЕДПОЧИТАТЕ ДА ПОЧИВАТЕ ПРЕЗ СИЛНИЯ, ИЛИ СЛАБИЯ СЕЗОН?


Ако сте от хората, които обичат истинската почивка през лятото на морето предпочитат да правят резервациите си в "по - слабия туристически сезон." Това са месеците септември, юни и началото на юли. По това време иначе шумните и претъпкани от хора курорти по Черноморието (в това число и Китен), са нереално тихи, а цените са по - ниско от тези в родния ви град.

Тук ще разгледаме предимствата и недостатъците на това да почивате в слабия сезон конкретно при нас в Style Place.

Предимства.

1. Програма лоялен гост. Ако вече сте бил наш гост и сте останал доволен от хигиената и условията, които предлагаме ние ще ви се обадим, или ще изпратим имейл с оферта, специално подбрана за вас и на цена по - ниска от обявената за сезона. Така вие ще можете да планирате почивката си при по - изгодни условия.

2. В силния летен сезон температурите в Китен са доста високи. Голяма част от гостите пък почиват точно тогава. Задушно е и пренаселено. Ако изберете да почивате през юни например... вместо дъждовете в София вие ще можете да ходите на плаж летните дни, а през август, можете да отидете на планина, например. В този период тук вали много рядко, времето е страхотно, а водата на морето кристално чиста.

3. Можете да организирате почивката си по - пълно. В слабия сезон, освен многото атракции за които не е нужно да се редите на опашка, можете да се насладите и на забележителностите, да се запознаете с местните, които в активния сезон са доста заети.

Недостатъци.

1. Това което за едни е плюс за други може да бъде недостатък. Има хора, които обичат тълпите. В слабия сезон, плажовете ще ви се сторят пусти и диви. По улиците можеш да минеш спокойно без да внимаваш да не настъпиш някого. Въпрос на вкус.

2. Някои от атракциите не работят в пълен режим, защото е икономически необосновано.
3. Дискотеките и кръчмите са полупразни. А строително ремонтните дейности все още не са приключили напълно.

Каквото и да изберете знайте, че ранната резервация при всички случаи ще ви даде предимства и удобства за почивката. Не чакайте последния момент, за да избегнете неприятните моменти и стресовите ситуации. Все пак отивате на почивка на море.

Вие в кой сезон предпочитате да почивате?

Какво чакате още. Хайде на море!

stoineff

Автор в сайта & Управител

www.styleplace.info е сайта на хотела Стийл Плейс Китен. Ние предлагаме качествена услуга на разумна цена. Заповядайте!

0 коментара:

Публикуване на коментар