понеделник, 8 август 2016 г.

ВЕЧЕРНА ФОТО РАЗХОДКА КРАЙ ЮЖНИЯ ПЛАЖ В КИТЕН

Продължавам традицията от миналата година, да показвам кратки  фото разходки из Китен. Сега отиваме на Южния плаж. Вече започва да се стъмва, а днес вълните бяха доста големи. Времето след обяд беше доста приятно за плаж. Бурното море винаги носи приятни емоции (макар, че е опасно и трябва да се внимава).

И все пак. Ето фото разходката:

Слязох по стълбите и веднага си открих вдъхновение. Заведението. Готино направено с вкус, но музиката през деня та не е мой тип (въпрос на вкус). Все пак е вдъхновяващо за един кадър:

Вечерна фоторазходка около Южния плаж в Китен

Сламените чадъри винаги са носили добро лятно настроение. Не мога да пропусна: Малко 3D стана снимката, но е важна идеята.

Вечерна фоторазходка около Южния плаж в Китен

В далечината е главния спасител - Наско. Приключва работния ден. Със сигурност е бил тежък. Беше доста бурно морето.

Вечерна фоторазходка около Южния плаж в Китен

Табелите, които никой не чете. Но все пак - "Осигурете достъп на спасителите!"

Вечерна фоторазходка около Южния плаж в Китен

Водните колела, в посока хотел "Марина" и пристанището. Доста са оръфани, но пък това си има своя чар. Аз нали съм тръгнал да снимам... бум:

Водни колела в Китен

водни колела в китен

Става все по - тъмно. Вече съм на пристанището. Лодките се люлеят здраво, но ще извадя все няколко читави снимки. Даже май все още съм под влиянието на водните колела.

пристанището в китен

Това срещу нас е водолазния център "Марина". Писах ви за гмурканията миналата година. Ако ви е любопитно вижте статията. Беше уникално преживяване. Все не мога да намеря време да отида до там пак.

водолазен център марина

Една снимка на Южния плаж от завоя преди парка:

южен плаж китен

Малко след това и църквичаката в парка близо до нас. Леле в 21 часа вече е тъмно.И обратно пред Style Place. "Мармалята" се пръска по шевовете от хора. Трябва някой ден да ви разкажа историята за името на заведението до нас.

стил плейс китен

stoineff

Автор в сайта & Управител

www.styleplace.info е сайта на хотела Стийл Плейс Китен. Ние предлагаме качествена услуга на разумна цена. Заповядайте!

0 коментара:

Публикуване на коментар