събота, 18 юли 2015 г.

СЕПТЕМВРИ НА МОРЕ В КИТЕН

СЕПТЕМВРИ НА МОРЕ В КИТЕН

Какво ще кажете за едно море в Китен през септември? Ако са ви омръзнали всички оферти за летния сезон ще се зарадвате на тази статия. В разгара на лятото всеки опитва да вземе отпуск да се измъкне от работа и да прекара 4-5 дни на почивка на морето. Графиците се въртят в сложни схеми,  колегите ви вземат болнични, шефът се мръщи, "всички отпуски са забранени до второ нареждане". .. А през активния летен сезон цените на хотелите, квартирите и стаи по морето са по високи, в заведенията и ресторантите също.

Вместо да починете пълноценно вие се натоварвате още преди да сте излезли отпуска.
Хората, които обичат Китен знаят, че края на юли и август курорта е пълен. Да, има хора, които търсят точно това, шумните компании, нощни къпания, веселбите до зори в "Зангадор", "Кокаин" и "Кариби". Култовите кръчми са фрашкани с хора, а "Веселата уличка" е претъпкана от хора. През деня на "Атлиман" е трудно да поставиш кърпата си след 9 часа сутринта. Ехх, лято.. и докато когато си на 20 години всичко описано по - горе е "супер яко", когато прехвърлиш 30 - те започва леко да те дразни, а особено ако си с половинката си и имате малко дете. ...

Е тогава не се натискайте за юли и август. Елате на море в Китен през септември. Септември морето е топло, а при нас на Южния плаж е спокойно и тихо и след 10 - 11 часа вечерта в този период. Стаите на Style Place са добре звукоизолирани и можете да се радвате на една спокойна почивка, далеч от шума и стреса. Помислете. Наистина си заслужава. По - ниски цени, повече спокойствие, по - топла вода. Заповядайте през септември на море. Направете резервация и не се оставяйте на стреса. тел. 0888 811 070 .
Актуални цени можете да видите тук.

stoineff

Автор в сайта & Управител

www.styleplace.info е сайта на хотела Стийл Плейс Китен. Ние предлагаме качествена услуга на разумна цена. Заповядайте!

0 коментара:

Публикуване на коментар